I OSVČ mohou strádat

I když jsou soukromě podnikající lidé takříkajíc sami svého štěstí strůjci, neznamená to vůbec, že by tito vždy vedli šťastný život. Sice jsou to oni sami, kdo rozhodují, kdy a jak budou pracovat, co budou přesně dělat a o kolik peněz si za svoje služby řeknou, jenže to vůbec neznamená, že se jim bude vždy dařit. I kdyby se totiž snažili sebevíc, mohou je poškodit i lecjaké na nich třeba i zcela nezávisející okolnosti nebo kdokoliv, s kým tito mají něco do činění.

A tak jsou to nejednou právě podnikatelé, jimž hrozí finanční obtíže nejvíce. Protože když se jim přestane dařit, nepřispěchá jim ani stát, ani nikdo jiný na pomoc. Jsou tu na všechno sami a sami si také musí se vším poradit a nějak to zvládnout.

srovnané mince

A když se jim nedaří, nejednou si třeba musí vzít i půjčku. Aby tuto do svého byznysu investovali a tím získali naději, že se jim podaří překonat potíže a dočkat se zase lepších časů.

A nejednou není vyhnutí a je třeba velice dlouho hledat finanční instituci, jež by se uvolila na něco podobného peníze vynaložit. Protože jí za to podnikatelé v nesnázích obvykle nemívají moc co nabídnout, a bez záruk se obvykle nepomáhá.

srolované peníze

Nejednou tak nakonec pomůže jedině OSVČ hypotéka Fahd, poskytovaná zmíněnou nebankovní společností. A to proto, že zatímco podnikatel v nesnázích nedokáže bance doložit hodně vysoké příjmy, dobře vypadající daňové přiznání, čisté registry dlužníků a další pozitiva, tady se to bez právě zmíněných dokonalostí obejde. Tady je totiž hlavní záruka ve formě zastavené nemovitosti, jak už tomu tak u hypoték bývá.

Když může žadatel podobnou nemovitou záruku řádného splácení nabídnout a když je pravděpodobné, že mu budou jeho příjmy ke splácení stačit, není důvod, proč mu nepomoci. A tak se u takové nebankovní hypotéky uspěje. A to za natolik výhodných podmínek, že si z toho určitě nebude třeba dělat těžkou hlavu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup